tiistai 5. toukokuuta 2009


so i watch you wash your hair
underwater, unaware
and the plane flies through the air
did you think you didn't have to choose it
that i alone could win or lose it
in all the places we were hiding love
what was it we were thinking of?

Peter Gabriel: Secret World

5 kommenttia:

violet kirjoitti...

Meneekö kaikki pilalle jos paljastat miten kuvan otit? Aivan upea tämä kuva.
Mun on niin monta kertaa haluttanut kuvat itseni vedessä/veden alla, mutten ole keksinyt miten onnistuu niin ettei kamera kastu/että ehdin malliksi/ jne. jne.

Lean tekemä kaulakoru, eiks jeh?

Liivia kirjoitti...

Minustakin upea kuva!

Tämä sinun omakuvaideasi on kantava ja hyvä. Itselläni alkoi nyppiä se että en alunalkaenkaan aikonut suunnitella otoksia, näpätä vaan siltä seisomalta ja sitten eetteriin sellaisenaan sen kummempia miettimättä. Ongalmaksi alkoi muodostua, että kuvat ovat sitten aina samanlaisia, mikä olikin jossainmäärin tarkoitukseni, mutta nolotti kuitenkin vähän. Jatkan kyllä omakuvien ottamista, mutta en ehkä laita niitä niin tiuhaan ruutuun.

Merja kirjoitti...

No ei mene pilalle Violet. Mulla on kamera jalustalla ammeen vieressä, olen valmiiksi asettanut tarkennuksen sellaiseksi kun haluan. Kamera on tietty itselaukaisinasennossa. Painan nappia (olen jo ammeessa), äkkiä syöksy siihen asentoon jota haen... (kokeilin myös muutaman kerran laittaa pään kokonaan veden alle ja sain sieraimet niin täyteen vettä että onpahan tullut nekin kunnolla puhdistettua..)

Joo, Lean koru!

Liivia, niin.. en aikonut itsekään alkuun suunnitella mutta tähän se sitten meni. Olen niin helposti kyllästyvää laatua että aina on keksittävä jotain uutta. Mutta minusta 'hetken kuvissa' mitä otat on jotain hyvin arvokasta koska niissä näkyy arki sellaisena kuin se on.

marika kirjoitti...

Upea,upea, tykkään todella paljon!

Olina kirjoitti...

Minäkin tykkään, paljon.

Jotenkin onnistut aina kuvissa näyttämään erilaiselta, ihan kuin eri ihmiseltä, joten nämä eivät tunnu "pelkästään" omakuvilta, vaan joltain vähän muulta (hyvässä mielessä!)

Nyt en osaa selittää, mitä tarkoitan, mutta siis kuvissasi ja teksteissä tulee esille tuo otsikko: "Another place, another person".

Omakuva, joka pyrkii tallentamaan todellisuuden sellaisena, kuin se kuvan ottohetkellä oli, on erilainen, ja sellaisenaan arvokas. Ihan niinkuin tuossa yllä jo totesitte=)